Klantenbeoordeling
9.3
Funda goedkope makelaar

Hypotheekadvies || Hypotheken

Volledig Hypotheekadvies & -bemiddeling voor slechts € 1.495,-

Voor het zoeken van de juiste hypotheek is het handig om te weten welke hypotheekvormen er zijn.  

Welke hypotheekvormen zijn er?
De markt biedt u een groot aantal verschillende hypotheekvormen. De verschillende vormen hebben ieder hun eigen voor- en nadelen. Vaak wordt er bij het kiezen uit verschillende hypotheekvormen gekeken naar het einddoel: het kopen van een huis, of dit nu bestaande bouw is of nieuwbouw. 

Bij het kiezen tussen verschillende vormen hypotheken is het daarnaast ook van belang om rekening te houden met uw toekomstplannen zoals bijvoorbeeld een verbouwing, een wijziging van uw inkomen of een mogelijke kinderwens. Een Hypotheekadviseur adviseert u welke vormen het best bij u passen.

De drie basis hypotheekvormen zijn: 

  • Lineaire hypotheek
  • Annuiteiten hypotheek                        
  • Aflossingsvrije hypotheek                        

Lineaire hypotheek
Een lineaire hypotheek is de meest eenvoudige hypotheekvorm die De Huizenbemiddelaar aanbiedt. Het kenmerk van een lineaire hypotheek is dat u gedurende de gehele looptijd een vast bedrag betaalt als aflossing van uw lening. Daarnaast betaalt u bij een lineaire hypotheek rente over het restant van de schuld. De totale hypotheekschuld wordt door de aflossing kleiner, waardoor u steeds minder rente gaat betalen. Het aflossingsbedrag blijft bij een lineaire hypotheek gedurende de looptijd gelijk.

Annuïteiten hypotheek
Een annuïteitenhypotheek is een hypotheekvorm waarbij u tijdens de looptijd van de lening een vast bedrag betaalt aan rente en aflossing. Het rentedeel van uw annuïteitenhypotheek daalt terwijl het aflossingsdeel groeit. Omdat bij een annuïteitenhypotheek alleen het rentedeel fiscaal aftrekbaar is, zullen uw netto maandlasten dus geleidelijk aan stijgen

Aflossingsvrije hypotheek
Bij de aflossingsvrije hypotheek, ook wel aflosvrije hypotheek genoemd, lost u niets af en spaart u ook de aflossing niet bij elkaar. Een aflossingsvrije hypotheek houdt in dat u slechts de rente betaald. Kiest u voor een aflossingvrije hypotheek dan blijft de schuld de gehele looptijd even hoog, tenzij u vrijwillig aflost. Bij deze hypotheekvorm is aflossen tot een bepaald maximum jaarlijks boetevrij toegestaan. 

Wat kan De Huizenbemiddelaar Rotterdam voor u betekenen? 
Via ons kantoor hebben wij met een groot hypotheekkantoor een super mooie deal voor u gesloten.
Volledig Hypotheekadvies en-bemiddeling voor slechts € 1.495,-.
Uiteraard is ook hier het eerste gesprek geheel vrijblijvend!

Laat onderstaand uw gegevens achter en u krijgt vandaag nog een reactie!

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgeprek.

Verstuur mij nieuws over De Huizenbemiddelaar Rotterdam.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wilt u geholpen worden?De Huizenbemiddelaar kan u helpen met de aankoop of verkoop van uw woning of het voorzien van een passend hypotheekadvies.

Ja, ik wil graag informatie over:
Verstuur mij meer informatie naar:


Verstuur
slechts995,-
Complete aan-of verkoopbemiddeling voor slechts 995,-