Klantenbeoordeling
9.3
Funda goedkope makelaar

De Makelaar voor Stadsdeel Overschie

Wonen in Overschie

Makelaar "De Huizenbemiddelaar Rotterdam" is in Overschie al 15 jaar de meest voordelige keuze bij de verkoop van uw eigen woning of bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij hebben die dure traditionele manier van werken lekker links laten liggen en rekenen altijd een lage prijs van slechts € 995,- inclusief btw. en dit ongeacht de woningwaarde van uw woningDus zeker geen courtage van 1.5% over de verkoopwaarde van uw woning!!!!

Zelf de bezichtiging doen? Beter van wel!

In onze werkwijze doet de eigenaar zelf de bezichtigingen omdat is aangetoond dat dit beter en flexibeler werkt. Immers de eigenaar weet meer over zijn eigen woning te vertellen dan welke makelaar dan ook. Maar ook voor de kandidaat koper is dit fijn. Deze kan de woning nu ineens ook na werktijd en/of in het weekend bekijken. Scheelt hen al gauw een paar vakantiedagen per jaar! Mocht u overigens niet in de gelegenheid zijn zelf de bezichtigingen te doen dan kunnen wij dat uiteraard ook voor u doen. En ook daar zijn wij met € 1.895,- veruit de goedkoopste in!

Overige diensten van De Huizenbemiddelaar Rotterdam

Alle overige diensten die u van een makelaar mag verwachten worden natuurlijk door ons opgepakt. Dit zijn o.a.: Uitgebreide fotoreportage, Schrijven wervelende verkooptekst, Plaatsing op Funda en tal van andere woningsites, Inplannen afspraken, Nabellen kandidaten, Onderhandelen over de verkoopprijs en voorbehouden, Opmaken koopakte en begeleiden naar Notaris. U ziet dat, m.u.v. de bezichtigingen en de vaste lage prijs, er totaal geen verschil is in de werkwijze met de dure traditionele manier van werken! 

De Huizenbemiddelaar is een landelijk gewaardeerde makelaars organisatie met op dit moment 54 aangesloten kantoren door geheel Nederland. Deze kantoren hebben gezamenlijk al meer dan 10.000 woningen succesvol verkocht of aangekocht!

Handige informatie over Stadsdeel Overschie waarin wij werkzaam zijn

Afbeelding voor stadsdeel Overschie

Het stadsdeel Overschie bestaat uit de wijken: Overschie, Kleinpolder, Landzicht, Zestienhoven, Schieveen en Noord Kethel. In dit deel van Rotterdam wonen op dit moment 18.350 mensen (49,7% man en 50,3% vrouw) en is nog steeds groeiende. Personen tussen de 25 en 45 jaar zijn met 5.350 de grootste groep bewoners. Burgelijke staat: 52% ongehuwd, 36% gehuwd, 4% is verweduwd en 8% gescheiden. Dit stadsdeel heeft een totale oppervlakte van 1.580 hectare die je ruwweg kan onderverdelen in 1.494 hectare land en 87 hectare water. Per vierkante kilometer is de gemiddelde dichtheid van woonadressen ruim 1.650.  Bij de onderverdeling van de huishoudens heeft 48% hiervan een eigen koopwoning, 40% huurt via een Huur-cooperatie en 12% huurt overig. De gemiddelde WOZ-waarde per 2018 is € 180.500,- en dat is een stijging van 5.9% t.o.v. 2017. Het energieverbruik is over de laatste jaren aanzienlijk gedaald Gas: 2013-1.400m3 naar 2018-1.130m3 en Elektra: 2013-2.700 naar 2018-2.600. Het gemiddelde inkomen bedraagt ca. € 23.000,- per jaar.  Uw eigen WOZ-waarde kunt u simpel opvragen via de website https://www.wozwaardeloket.nl. Bijna 1.545 bedrijven zijn hier gevestigd verdeeld onder de 7 algemene sectoren. 

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgeprek.

Verstuur mij nieuws over De Huizenbemiddelaar Rotterdam.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wilt u geholpen worden?De Huizenbemiddelaar kan u helpen met de aankoop of verkoop van uw woning of het voorzien van een passend hypotheekadvies.

Ja, ik wil graag informatie over:
Verstuur mij meer informatie naar:


Verstuur
slechts995,-
Complete aan-of verkoopbemiddeling voor slechts 995,-