Klantenbeoordeling
9.3
Funda goedkope makelaar

De Makelaar voor de wijk: Prins Alexander

Wonen in de wijk: Prins Alexander

Makelaar "De Huizenbemiddelaar Rotterdam" is in Prins Alexander al 15 jaar de meest voordelige keuze bij de verkoop van uw eigen woning of bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij hebben die dure traditionele manier van werken lekker links laten liggen en rekenen altijd een lage prijs van slechts € 995,- inclusief btw. en dit ongeacht de woningwaarde van uw woning. Dus zeker geen courtage van 1.5% over de verkoopwaarde van uw woning!!!!

Zelf de bezichtiging doen? Beter van wel!

In onze werkwijze doet de eigenaar zelf de bezichtigingen omdat is aangetoond dat dit beter en flexibeler werkt. Immers de eigenaar weet meer over zijn eigen woning te vertellen dan welke makelaar dan ook. Maar ook voor de kandidaat koper is dit fijn. Deze kan de woning nu ineens ook na werktijd en/of in het weekend bekijken. Scheelt hen al gauw een paar vakantiedagen per jaar! Mocht u overigens niet in de gelegenheid zijn zelf de bezichtigingen te doen dan kunnen wij dat uiteraard ook voor u doen. En ook daar zijn wij met € 1.895,- veruit de goedkoopste in!

Overige diensten van De Huizenbemiddelaar Rotterdam

Alle overige diensten die u van een makelaar mag verwachten worden natuurlijk door ons opgepakt. Dit zijn o.a.: Uitgebreide fotoreportage, Schrijven wervelende verkooptekst, Plaatsing op Funda en tal van andere woningsites, Inplannen afspraken, Nabellen kandidaten, Onderhandelen over de verkoopprijs en voorbehouden, Opmaken koopakte en begeleiden naar Notaris. U ziet dat, m.u.v. de bezichtigingen en de vaste lage prijs, er totaal geen verschil is in de werkwijze met de dure traditionele manier van werken! 

De Huizenbemiddelaar is een landelijk gewaardeerde makelaars organisatie met op dit moment 54 aangesloten kantoren door geheel Nederland. Deze kantoren hebben gezamenlijk al meer dan 10.000 woningen succesvol verkocht of aangekocht!

Handige informatie over Stadsdeel Prins Alexander waarin wij werkzaam zijn

Afbeelding voor de wijk prins Alexander

Het stadsdeel Prins Alexander bestaat uit de wijken: Kralingse Veer, 's-Gravenland, Prinsenland, Het Lage Land, Oosterflank, Ommoord, zevenkamp en Nesselande. In dit deel van Rotterdam wonen op dit moment bijna 95.445 mensen (47,8% man en 52,2% vrouw) en is nog steeds groeiende. Personen tussen de 45 en 65 jaar zijn met 26.500 de grootste groep bewoners. Burgelijke staat: 48% ongehuwd, 36% gehuwd, 5% verweduwd en 11% gescheiden. Dit stadsdeel heeft een totale oppervlakte van 1.860 hectare die je ruwweg kan onderverdelen in 1.738 hectare land en 122 hectare water. Per vierkante kilometer is de gemiddelde dichtheid van woonadressen ruim 2.800.  Bij de onderverdeling van de huishoudens heeft 42% hiervan een eigen koopwoning, 44% huurt via een Huur-cooperatie en 14% huurt overig. De gemiddelde WOZ-waarde per 2018 is € 187.000,- en dat is een stijging van 4,4% t.o.v. 2017. Het energieverbruik is over de laatste jaren licht gestegen gedaald Gas: 2013-600m3 naar 2018-620m3 en Elektra flink gedaald: 2013-2.900 naar 2018-2.725. Het gemiddelde inkomen bedraagt ca. € 24.900,- per jaar.  Uw eigen WOZ-waarde kunt u simpel opvragen via de website https://www.wozwaardeloket.nl. Bijna 6.150 bedrijven zijn hier gevestigd verdeeld onder de 7 algemene sectoren. .

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgeprek.

Verstuur mij nieuws over De Huizenbemiddelaar Rotterdam.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Wilt u geholpen worden?De Huizenbemiddelaar kan u helpen met de aankoop of verkoop van uw woning of het voorzien van een passend hypotheekadvies.

Ja, ik wil graag informatie over:
Verstuur mij meer informatie naar:


Verstuur
slechts995,-
Complete aan-of verkoopbemiddeling voor slechts 995,-